onsdag 8. juni 2011

Møllenberg Cowboys (13) - Trondheim Døves (3)

Da var siste kamp unnagjort før vi tar en lengre sommerpause. Sola skinner, 26 grader i lufta og god stemning i troppen, alt lå tilrette for nok en cowboy seier. På andre siden av banehavldelen stod Trondheim Døves som motstander. Vi stilte noe redusert til kampen med bare 7 mann + en meget skadet Håvard Karlsen i mål.

Kampen startet i et rolig tempo og de rødkledde begynte å trille ball. Etter noen fete sjanser fikk vi oss en skikkelig en i trynet etter en kontring og bortelaget hadde tatt ledelsen. Da var det bare å kjøre på og dette fikk vi utteling for strevet og 1-1 stod det i måltavla. Nå var det bare å jage flere mål og etterhvert stod det både 2-1, 3-1 og 4-1 før pausesignalet kom. Dette var et resultat vi absolutt ikke var fornøyd med for etter altfor mange brente sjanser og dårlig spill sløste vi bort mange gode sjanser. To sifret tall i målprotokollen skulle vi klare i 2.omgang og da var det bare å kjøre på. Vi ble enige om å stå høyt i presset og dette gav fort utteling, etter bare noen sekunder satte vi inn 5-1 ! Det ble derretter noen raske goaler til cowboyene og også bortelaget yppet seg litt etter en flott scoring på hode. Her skal det sies at vi like godt kunne hatt en kjegle i mål, for en skikkelig haltende og skadet Håvard Karlsen var ikke mye til hjelp ! Kampen endte tilsutt 13-3 og selv om det ble seier var dette den dårligste kampen vi har spilt i år !!!

På scoringslista kom Henrik Finne 4 mål, Henrik Karlsen 4 mål, Kristian 1 mål, Stian Bustnes 2 mål og gratulerer Marius Saanum med årets første nettkjenning (2 mål).