tirsdag 26. april 2011

Coop F.C (0) - Møllenberg Cowboys (18)

Dette ville vise seg å bli plankekjøring fra Cowboyene sin side! Etter en fin start på sesongen var det ikke vits å spare på kruttet i denne kampen heller. Cowboyene fikk lov til å starte med ballen og etter et singnal fra dommeren var det bare å la målorgien starte. Det tok ikke lang tid før vi satte inn 0-1, og etter 30 spilte minutter stod det 0-6 til pause. Det skulle også vise seg at vi fikk en hel haug med sjanser som vill komme med på dagens oppsummering under punktet "dagens bom", blant annet har vi Kristian Hauge, Henrik Finne, Håvard Karlsen på denne lista! Hver av disse hadde minst 2 stooore sjanser som absolutt burde vært med på å gjøre seieren litt større.

Etter kampen viste det seg at dommeren ikke hang helt med i tellingen, for etter oppsummering stemte ikke våres beregninger med hva dommeren hadde på dommerkortet sitt. Dommeren hadde vist notert seg 0-18 til Cowboyene.