torsdag 7. april 2011

Nidar (2) - Møllenberg Cowboys (14)

Første kamp og noen spente og meget kampklare gutter stod klare til avspark. Uten noe som helst kondisjonstrening på forhånd lå alt til rette for seier. 1.omgang viste seg å bli forrykene start på årets sesong, da Henrik Finne allerede etter noen minutter tok å satte ballen enkelt i mål, med sin elegante hælspark lignende greie! Etter målet fikk vi se et heltent Møllenberg Cowboys lag som tok fram sine gamle fotballkunstner igjen. Det lyste god moral og spillelyst fra hele gjengen. Målene rant inn bak keeperen til Nidar og sifrene ble bare større og større. Stillingen var nå 10-2 til pause !! Etter pause fikk vi se som vi alltid gjør et MC som gjør akkurat som de må, nemlig å sette 3 i angrep og sløse noe helt enormt med sjanser. Kampen er over etter 2x30 min spilt og  sluttresultatet på dommerkortet viser 14-2. En god start på årets sesong kan vi vel si ! Forza MC