mandag 29. august 2011

Møllenberg Cowboys (15) - Jernbanen (3)

Kl. er halv 4 på søndags ettermiddag, Coach Karlsen ringer til vår kjære keeper Andreas Brandsnes,og slik gikk samtalen:

- Karlsen; Halla, klar for kamp eller ?
- Brands; Ehh, Øhhh haaalåå ??
- Karlsen; Kødder du eller, harru akkurat våkna ?
- Brands; Hveeem erre j prater med ?
- Karlsen; Coach`en din, regner med du er klar for kamp om en halv time, var du på fylla i går eller ?
- Brands; mmm
- Karlsen; dust, prøv å kom deg oppover etterhvert da ! snx må stikke
- Brands; ---------, "summetone"

Jaja, sånn startet denne søndagen for Andreas ! Ca. kl. 16.02 dukker Andreas faktisk opp og med seg har han ett stykk hamburgertallerken i en doggy bag, klar for kamp.


Resten av gjengen var iallfall klare kamp og i et meget skiftende vær over Eberg var vi gira på nok en trepoenger. Cowboyene åpnet friskt å tok ledelsen tidlig i kampen, målene ble etterhvert flere og flere og det ble etterhvert lekestue for de grønnkledde ! Med en stående sovende Brands i mål ble det ikke mye hjelp å få fra den karen. Herman tenkte "la oss prøve å få litt liv i karen", ja så la oss skyte ballen i eget mål fra midtbanen. Lurt !! Dermed skulle også bortelaget få med seg noen mål notert på dommerkortet. Ikke nok med 1 men med 2 selvmål av Herman Høj og 1 etter slurvete forsvarspill fikk bortelaget med seg hele 3 mål. Noe uvant til å være Cowboyene. Videre i kampen kjørte vi over bortelaget som for det meste lå med sine 6 spillere inne i 5 meterboksen. Målene ble flere og flere og endte på tallet 15 tilslutt. Cowboyene suser videre i grønn, hvit, grønn bekledning.


Godt å ha en våken keeper i mål !!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar