lørdag 10. september 2011

Planet HiFi (2) - Møllenberg Cowboys (8)

Først vil jeg bare gratulere bloggen som nettopp har rundet 1000 sidevisninger !
Dette viser jo at folk gidder å ta en titt innom for å vise sin støtte. TAKK

Nok en kamp stod for dør og det var 5.plassen Planet/HiFi som stod på dørmatta. Når vi leser av tabellen ser vi at dette er et lag som verken scorer mye eller slipper inn mange mål. Dette var jo noe Cowboyene måtte få endret på! I Strålende godt trøndervær var vi klare for nok en bedriftskamp. Klokken tikker 18.10 og hjemmelaget tar avspark, kampen er igang. Vi startet noe tregt og uheldig, imot oss fikk vi to kontringer hvor hjemmelaget satte inn både 1 og 2 goaler i nota bak våre kjære Brandsnes. Denne gang en våken keeper, men som rett og slett var uheldig i redningsøyeblikket. Før vi kan notere oss pauseresultatet på 2-1, vil jeg først si at Cowboyene hadde 3 eller 4 i stang og tverrlegger. Coach Karlsen kan iallefall ta på seg ansvaret for noen elendige avslutninger (uheldig) som dessverre hadde sin reise i treverket og ut. Det viste seg at 1.omgang var preget av et cowboylag som ikke hadde marginene med seg.

I pausen ble det iallefall en vitaminsprøyting av kugalskap og blodlyst.”Kuguttene” skulle intet annet enn å snu den dårlige trenden i 2.omgang. Cowboyene stod allerede klare i sine posisjoner og ventet på at matadorene skulle entre banen på motsatt halvdel. De skulle få gjennomgå ! Etter noen tøffe dueller av Herman Høj fikk han kampen inn på rett kjøl, og et heltent lag med coach i midten tok vi tidlig tak og skaffet oss to kjappe mål. Vi hadde snudd kampen til vår fordel og det dermed stod det plutselig 2-3. Herfra ble det totalt overkjøring og vi kan skrive ned sifrene 2-4, 2-5, 2-6, 2-7 og 2-8 ! I disse målene lå det noen fine scoringer av blant annet Stian Bustnes, frispark perle av Jonas Lekve Karlsen og undertegnende selv. Skryt skal hele laget ha for hard jobbing og slit på banen, vi vant 2.omgang med 7-0 og skal være meget fornøyde med dagens kamp !!